Rennen voor Marcel

Annelies Koppers

( Lid van team: Zonnebloem Running Team  )

van totaal € 250 (136%)

Hardlopen is voor mij al zo'n 20 jaar in meer of mindere mate vaste kost en afgezien van een hamstringblessure (au) vorig jaar, heb ik eigenlijk geen centje pijn. Tuurlijk, wel een keer spierpijn, maar mijn lichaam 'doet' het gewoon en ik sta daar lang niet altijd bij stil. Lekker rennen is mijn motto!

Bij de echtgenote van mijn Zonnebloemcollega Marcel Kivits is onlangs de spierziekte ALS geconstateerd. Met deze diagnose is hun toekomst een stuk onzekerder en is genieten van het nú des te belangrijker geworden. Háár lichaam 'doet' het steeds minder, maar alles wat nog wél kan, zoals met het gezin op pad gaan, is extra waardevol.
Daarom wil ik, samen met het Zonnebloem Running Team, ervoor zorgen dat mijn collega en zijn gezin een fijne vakantie in een toegankelijke accommodatie kunnen doorbrengen. Ik 'doe' 10 kilometer tijdens de Singelloop in Breda op 6 oktober aanstaande. Rennen én geld ophalen om Marcel en zijn gezin een mooie tijd te bezorgen. Sponsoren gaat heel eenvoudig via deze link. Dank je wel!
 
PS Lilian schrijft over haar ziekte in haar blogs https://leefalslili.blogspot.com/