Met een oud barrel door Transsylvanië

Carbagerun teamChardonnay
van totaal € 5.000 (120%)
Afgesloten

The Carbage run Winter Editie 2018

Teamcaptain Henk Bouman en bijrijder Michiel Lampe gaan een avontuur aan door deel te nemen aan de Carbage run van 5 t/m 9 februari. Een route van zo’n 2.500 kilometer vol sneeuw, uitdagende wegen en unieke landschappen. Een prachtig avontuur, maar wij vinden dat iedereen recht heeft op een avontuur. Ook als je een lichamelijke beperking hebt. En de Zonnebloem maakt dat voor heel veel mensen mogelijk. Dat doel steunen wij van harte door de opbrengsten van onze tocht te doneren aan deze geweldige organisatie zodat zij mensen ook een onvergetelijk avontuur kunnen laten beleven!

Ons doel is om na de Carbage run afscheid te kunnen nemen van ons oud barrel (met een dagwaarde niet hoger dan 500 euro) en te gaan investeren in een nieuwe Zonnebloemauto. Jij kunt ons helpen dit doel te realiseren, simpelweg door deze inzamelingsactie te steunen.

We hebben verschillende sponsorpakketten hieronder opgesteld, maar wij geloven dat iedere bijdrage gewenst is. Een vrije schenking is dan ook meer dan welkom!

 

De Carbage run sponsorpakketten:

 

Hoe ver reis jij met ons mee?

  • LJubljana (Slovenië): 50 euro
  • Belgrado (Servië): 100 euro
  • Transylvanië (Roemenië): 250 euro
  • Bratislava (Slowakije): 500 euro

 

Wat krijg je hiervoor?

Een leuk aandenken en souvenirtje uit één van de bezochten landen van onze memorabele tocht.