C

Onbeperkt genieten voor jongeren met een fysieke beperking.

Carla Sok
van totaal € 3.750 (0%)

Zonnebloemafdeling jong Groningen & Drenthe Helpt fysiek beperkte jongeren deel te nemen aan de sociale maatschappij.

Zonnebloemafdeling jong Groningen & Drenthe maakt het voor jongeren vanaf 18  met  een lichamelijke beperking mogelijk, deel te nemen aan leuke sociale activiteiten!

Vaak dreigen jongeren sociaal beperkt of geïsoleerd te raken als je een beperking hebt. Het is gewoonweg niet eenvoudig om er zo maar even “op uit te gaan”.Onze vrijwilligers zetten zich kosteloos in voor deze jongeren om op basis van persoonlijke wensen die aansluiten bij hun interesses en ideeën, (weer) deel te laten nemen aan sociale-maatschappelijke activiteiten. Dit kan zowel in groepsverband als individueel, thuis of elders of middels groepsactiviteiten.

Wilt u bijdragen aan deze fantastische groep en vindt u het net zo belangrijk als ons dat ook deze groep het verdiend om deel te nemen aan de sociale maatschappij ! doneer dan vandaag nog en maak het mogelijk deze activiteiten te kunnen blijven organiseren.

Donaties gaan volledig en rechtstreeks naar onze afdeling

Iedere maand organiseert de Zonnebloem afdeling jong Groningen & Drenthe activiteiten, waar jongeren aan mee kan doen. Ze kiezen zelf hoe vaak je mee zou willen.

De activiteiten van dit jaar zijn

- Nieuwjaarsborrel, - Bowlen, - Filmavond, - Creatieve workshop, - Zeilen

-High tea tussen alpaca's, - TT, - Nature game, - Winkelene en terasje pakken

- Bloemencorso, - BBQ, - Karaokecafe , -Workshop Djembe, -Kerstdiner

Ook zijn we bezig met voorbereidingen voor een vakantie 2023

 

Kijk voor meer informatie op;

www.facebook.com/jongzonnebloemgroningenendrenthe of www.facebook.com/jongzonnebloemgroningenendrenthe of www.instagram.com/zonnebloemjonggrdr/

Alvast bedankt!

Zonnebloem afdeling jong Groningen & Drenthe