Scheveningen strand

Denise Brune
van totaal € 1.400 (100%)
Afgesloten

Hoi allemaal, Het begint weer lekker weer te worden en dan verwacht je één ding : zon strand en vooral de zee! Ook wij verlangen naar de zee en dan hoor ik je denken, dan ga je toch? Zo makkelijk is het niet om met een rolstoel naar het strand te gaan! Wil je de reden weten, lees dan even verder.

Strand: heerlijk met je voeten in het zand en water, oh ja dat hebben wij helemaal niet, wij hebben wielen die totaal niet op zand kunnen, laat staan dat je daarmee naar het water kunt. Daar zijn speciale rolstoelen voor, maar helaas heeft niet elk strand deze stoelen! Dus je moet naar Scheveningen en andere grote stranden om überhaupt op het strand te kunnen komen.

Vervoer, ja dat heeft iedereen, eindeloos parkeren of met dat ellendige openbaar vervoer! Of we gaan lekker met de fiets. Wij begrijpen je, van dat eindeloos parkeren en openbaar vervoer; wij hebben echter maar 600 privé km voor Valys taxi per jaar (deze rijdt buiten de 30km zone). Kijk zelf is wat je rijdt per jaar aan privé km en met openbaar vervoer kan er maar één per bus en helaas niet in elke bus. Rollend dat gaat uren duren voor je eindelijk is bij strand aankomt.

Nu willen wij met onze werkgroep naar het strand van Scheveningen; we huren dan een paar rolstoelen, elektrische en gewone, zodat onze gasten kunnen genieten van zowel het zand als van het water! Daarnaast moeten wij voor vervoer een touringcar huren, omdat onze gasten een laag km budget hebben en wij dit niet onnodig willen opmaken om één keer per jaar naar het strand te gaan!

Helpt u ons mee? Wij bedanken u voor uw donatie! Houd onze Facebook in de gaten voor de foto's en filmpjes over onze stranddag!

super al 190 euro opgehaald bedankt voor uw donatie!

15/7 al 380 euro opgehaald WoW wat goed! Bedankt hiervoor! Op naar het totale streefbedrag!

27/7 Yeah we zijn over de helft, we hebben nu €770! Opgehaald. Wat fijn dat jullie ons willen helpen. 

 06/08/18 helaas zijn we op €770 euro blijven steken maar zijn al blij met deze donaties maar hoe mooi is t om onze doel te bereiken? We hebben nog kleine 2 weekjes te gaan. Helpt u mee? 

9/8, laatste loodjes wegen t zwaarst en ik kan u zeggen dat klopt!. We zijn er bijna. Helpt u mee binnen 2 weken de laatste 45%? Nog €480. Check onze Facebook of website voor al onze uitjes wat we al gedaan hebben!

14/8 met nog 10 dagen op de teller zijn we er bijna, we hebben 1150 euro al opgehaald wie helpt ons met de laatste 250 euro?  Of 25 x 5 euro zijn we natuurlijk ook al blij 🙏🏻🍀. 

16/8 met  of 8 dagen op de teller hopen we het volledige bedrag binnen te kunnen halen en onze gasten een onvergetelijke dag te laten genieten van een standaard dagje strand. (Standaard voor onze lopers natuurlijk want rolstoelers hebben veel opstakels te doorlopen). ❤️🍀. Helpt u mee om deze doel te behalen. We hebben kleine 250'euro nodig. 

19/8 nog 5 dagen en dan is t zover dan gaan we naar Scheveningen! Maar we hebben nog een klein bedrag over en dat €195 euro. Wij zouden het super tof vinden als we dit bedrag nog bij elkaar kunnen krijgen, u maakt onze gasten hier zo blij mee. Helpt u met het laatste maar zwaarste loodjes? 🚌🏖⛱🏊🏽‍♀️🌊

21/8 nog 4 dagen en 10% te gaan, super dat jullie ons helpen! Willen jullie helpen met onze laatste loodjes? 🏊🏽‍♀️🙏🏻

22/8nog 3 dagen en €70 euro wat we nodig hebben. Daarnaast is de weersverwachting niet zo mooi als we nu zien maar dat was vorig jaar precies het zelfde en hadden we prachtig weer! Dus hopelijk is het ons dit jaar weer gegund en is t prachtig weer. 🌞🌞

22/8 WoW WoW WoW wat super we hebben onze doel behaald! En dit dankzij u donatie! Bedankt allemaal voor het vele doneren, delen en interesse van onze groep!. Bedankt namens al onze gasten en vrijwilliger van onze werkgroep!. 🌻❤️

Wist u dat onze gasten uitkijken naar een uitje? Kijk op onze Facebook of website ( https://www.zonnebloem.nl/jong-amsterdam ) voor alle verhalen en uitjes. 

Wat doen wij voor uitjes zoal, bonbons maken mmm echt heerlijk! Schilderworkshop, escape room, en zelfs een Hakaworkshop!. Het filmpje wordt binnenkort online gezet dus hou onze pagina's in de gaten!

Heeft u het leuke Haka filmpje al gezien? Die is echt zo leuk! 

 

helpt u mee om onze doel te behalen? Dit zou super tof zijn!