Dagje Scheveningen strand

Denise Brune
van totaal € 1.200 (62%)
Afgesloten
Dagje genieten op het strand, dat wil iedereen wel! Ook onze jongeren met een lichamelijke beperking willen heel graag naar het strand. Ze kijken hier ook al een hele lange tijd naar uit! 
 
Wij pakken de fiets of openbaar vervoer om naar het strand te gaan en lopen heerlijk door het zand. 
Zo'n simpel uitje hoeft niet zoveel geld te kosten! Maar helaas ben je met een lichamelijke beperking wel veel geld kwijt. Daarbuiten helpen onze enthousiaste algemene vrijwilligers, verzorgenden/verpleegkundigen de hele dag om hen te helpen met algemene dagelijkse levensverrichtingen (A.D.L.). 
 
Dit zijn de problemen die we tegenkomen: 😫
Vervoer: We gaan per touringcar 🚌met een hele groep - U zult wel denken een touringcar? Ze hebben toch een taxi pas? 
Ja, dat heeft iedere gast, maar wist je dat daar een beperking op zit van maximaal 700 km per jaar? Daarom een goede reden om hen de km te besparen, zodat ze zelf nog wat leuks kunnen doen of op visite gaan. Want wat reist u zelf in het hele jaar? Dan is 700 km wel erg weinig om het sociale leven te kunnen behouden. 
 
Zand: 🌞 Bij het strand aangekomen, staan we voor een blokkade van zand, daarvoor gaan we toch naar het strand? 
Ja, ze willen zowel zand als water voelen, zien en ruiken. Helaas kunnen ze niet met hun eigen rolstoel op het strand, want die krijg je niet vooruit. Daarom hebben we speciale elektrische en gewone strand rolstoelen nodig. Deze zijn maar bij een paar stranden beschikbaar en dichtstbijzijnde is Scheveningen. Dus je moet altijd veel reizen als je in Amsterdam woont. 
 
U ziet dat er veel beperkingen zijn om überhaupt om op het strand te komen. Helaas zijn wij voor een dagje strand veel geld kwijt en daarom vragen wij uw hulp! 
Wilt u ons helpen aan een mooie dagje strand? Ons geweldige uitje staat op 24 Augustus 2019 gepland. 
 
Wat als het slecht weer is:🌧☔️
Dan gaan we ook gewoon naar het strand! We zijn een beetje gek, maar ook dan is het heerlijk op het strand om uit te waaien! En onze gasten hebbben net zoveel plezier op het strand (vorig jaar was het helaas slecht weer) 
 
Wist u dat we naast Scheveningen nog andere uitjes organiseerd? Wij organiseren maandelijks een uitje en 2 vakanties per jaar. Heeft u al op onze website gekeken: https://www.zonnebloem.nl/jong-amsterdam of onze Facebook pagina Jong Amsterdam daar kunt u alles van ons volgen! 🌻❤️ 
 
Daarnaast proberen we ook wensen in vervulling te laten gaan, zo zijn er gasten die parachute gesprongen hebben of met een luchtballon de licht in zijn gegaan, wezen tokkelen bij een klimbos,
 
15-6 Wat goed al €75,00.
 
28-6 al €145 euro is er al gedoneerd, dank hiervoor!
 
23-7 door de donateurs al 23% en 280 euro gedoneerd, dank hiervoor! 
 
29-7 dank u wel voor het doneren. We staan al op 335 euro! Elke euro helpt ons enorm!
 
16-8 Wow al 737 euro! maar we zouden het echt super tof vinden als we het gehele bedrag binnen halen.
 
24-8 Wij zijn onderweg naar Scheveningen, we hebben totaal 15 gasten en 17 vrijwilligers mee! zonnetje is voor ons dus wij gaan genieten van onze welverdiende stranddag