Zb Jong Amsterdam in de Apres Ski-hut

Denise Brune
van totaal € 1.400 (16%)
Afgesloten

*Zonnebloem Jong Amsterdam in de Apres Ski-hut*

 
Hi Allemaal
 
Langzaam worden de dagen korter.
De kachel brand.
Buiten trekt de kou langzaam het land in.
 
En op zaterdag 11 december zitten de gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem Jong Amsterdam knus binnen. Samen het begin van de winter(sport) vieren in de Apres Ski-hut. Met gluhwein en warme choco. Gezelligheid alom en een gevoel van samenzijn.
 
Ook dit jaar willen we weer uitpakken met een luxe diner en live muziek.
 
De meeste restaurants in Amsterdam zijn niet toegankelijk voor rolstoelers. Er is bijvoorbeeld geen invalidetoilet of drempels bij binnenkomst. Daarnaast zitten restaurants vaak niet te wachten op groepen rolstoelers. Daarom hebben we een eigen locatie geregeld.
 

Om dit te kunnen organiseren, kunnen we wel wat extra geld gebruiken. Daarom deze crowdfunding. We hopen dat u iets bij wilt dragen, om wederom voor onze gasten een fantastische, middag neer te zetten. Een stukje wintersport in Amsterdam.

12-12: Door de Corona is deze avond geannuleerd. Wij gaan dit verplaatsen en hopen dat we dit kunnen organiseren 29 januari. 

Wij hopen dat we de crowdfuncting volledig kunnen behalen om onze gasten een heerlijk etentje te kunnen geven.

Wist je ook dat we naast diner andere uitjes organiseren zoals dagje strand, dagje dierentuin, Schilderworkshop, paragliden enz. Check hiervoor onze Facebook pagina of kijk op onze website.