Dagje strand bij Scheveningen

Denise Brune
van totaal € 1.250 (101%)
Afgesloten

Super leuk dat u op onze Crowdfunding drukt, U ziet het we zijn er bijna maar de laatste loodjes zijn het zwaarst. U denkt misschien wel wat veel tekst hier heb ik geen zin in om te lezen, dit zou ik heel jammer vinden want zo kunt u zien hoe blij onze gasten zijn na een uitje waar ze maanden lang naar uit kijken. Check onze geweldige foto's! 📸📷

Update 19-7:  Al €570 euro opgehaald nog €680 euro te gaan, helpt u mee??❤️ Ook al is het €0,50 immers helpen alle kleine beetjes mee. 

Update 30-7: al €750 euro opgehaald nog €500 te gaan, helpt u mee 🍀🌻❤️? 

Update: 8-8: al €755 euro, nog 495 euro te gaan. 🌻🌻 ❤️ 

Update 18-8; al €1015, we zijn goed opweg al 81% procent. Helpt u met de laatste 19%. 

Update 21-8: Jeeh al 88 procent, nog 12 % te gaan. Helpt u mee? ❤️🍀☺️

Hoe vaak gaat u naar het strand? Heerlijk met een handdoek in het zonnetje op het zand, boekje lezen met een heerlijke geur van frisse zee. Dit zouden onze gasten ook willen maar dit is niet vanzelf sprekend. Lees u hier dan waar wij tegen aan lopen. 

Dagje genieten op het strand; dat wilt iedereen wel! Ook onze jongeren met een lichamelijke beperking willen heel graag naar het strand. Ze kijken hier ook al een hele lange tijd naar uit! Wij pakken de fiets of openbaar vervoer om naar het strand te gaan en loop je heerlijk door het zand. Zo'n simpel uitje hoeft niet zoveel geld te kosten! Maar helaas ben je met een ilichsmelijke beperking wel veel geld kwijt. Daarbuiten helpen onze enthausiaste algemene vrijwilligers, verzorgende/verpleegkundige de hele dag om hun te helpen met dagelijkse behoefte. 

Dit zijn de Problemen die we tegenkomen: 😫

Vervoer: We gaan per touringcar 🚌met een hele groep - U zult wel denken een touringcar? ze hebben toch een taxi pas? Ja dat heeft iedere gast maar wist je dat daar een beperking op zit van maximaal 600 km per jaar? Daarom een goede reden om hun km te besparen zodat ze zelf nog wat leuks kunnen doen of op visite gaan. Want wat reist u zelf in het hele jaar? Dan is 600 km wel erg weinig om sociale leven te kunnen behouden. 

Zand: 🌞Bij het strand aangekomen staan we voor een blokkade van zand; daarvoor gaan we toch naar het strand? Ja ze willen zowel zand als water voelen, zien en ruiken. Helaas kunnen ze niet met hun eigen rolstoel op het strand want die krijg je niet vooruit. Daarom hebben we speciale elektrische en gewone strand rolstoelen nodig. Deze zijn maar bij een paar stranden beschikbaar en dichtstbijzijnde is Scheveningen. Dus je moet altijd veel reizen als je in Amsterdam woont. 

U ziet dat er veel beperkingen zijn om überhaupt om op het strand te komen; Helaas zijn wij voor een dagje strand veel geld kwijt en daarom vragen wij u hulp! Wilt u ons helpen aan een mooie dagje strand? Onze geweldige uitje staat op 26 Augustus 2017 gepland. 

afgelopen mei zijn we naar de dierenpark Emmen geweest, wist u dat onze jongeren het onwijs leuk hebben gehad en daar maanden naar uit hebben gekeken? Hier kunt u filmpje bekijken; https://youtu.be/-PnRDG9P-fs

check ook het hele leuke filmpje van Djembe; ze hebben het altijd zo leuk bij de uitjes, hierdoor krijgen wij ook een bigsmile op onze gezicht.  https://youtu.be/4WA0iafLSAE

Heeft u het prachtige filmpje al bekeken van de Dierentuin? Like onze Facebook pagina te vinden onder zonnebloem jong Amsterdam of kijk op de websit:  https://www.zonnebloem.nl/jong-amsterdam en check daar de enthousiaste verhalen van onze gasten en nog meer prachtige foto's. 

De mensen die al gedoneerd hebben heel veel dank ervoor, na 26 augustus krijgt u een persoonlijke email van ons met de verhaal van een van onze gasten. 

Dank u wel Namens vrijwilligers en gasten van Zonnebloem Jong Amsterdam. Like u ook onze Facebook pagina (jongamsterdam)