Fundraising voor Scheveningen strand

Gerben Vries
van totaal € 1.500 (73%)
Afgesloten

Beste vrienden, familie en collega's,

Ik ben onderdeel van het bestuur van de Zonnebloem Jong Amsterdam, een organisatie die zich inzet voor jongeren met een lichamelijke beperking. Zonnebloem Jong Amsterdam creëert kansen voor deze jongeren door diverse activiteiten te organiseren zoals uitstapjes, workshops en evenementen, allemaal gericht op het verbinden van mensen.

Een van onze meest memorabele activiteiten is een uitje naar het strand van Scheveningen. Hier krijgen onze gasten de kans om een onvergetelijke ervaring te beleven, inclusief de mogelijkheid om te zwemmen in de zee. Dit uitje vergt echter aanzienlijke voorbereiding. We moeten speciale, rolstoeltoegankelijke bussen regelen voor het vervoer en aangepaste strandrolstoelen ter beschikking stellen, zodat iedereen volop kan genieten van het strand en de zee.

Om dit mogelijk te maken, hebben we jullie hulp nodig. We hebben €1500 euro nodig om dit uitje te realiseren. Om fondsen te werven, gaan we deelnemen aan de halve marathon van Den Haag-Scheveningen (City-Pier-City). Elke bijdrage, groot of klein, wordt enorm gewaardeerd en helpt ons om dit speciale evenement te realiseren.

Als je wilt zien hoeveel impact deze uitjes hebben op onze gasten, neem dan een kijkje via deze link waar je hun ervaringen en verhalen over het stranduitje kunt lezen.
https://www.zonnebloem.nl/jong-amsterdam/ervaringen

Je kunt bijdragen door te doneren of om als vrijwilliger mee te gaan naar het strand. Elke bijdrage brengt ons dichter bij ons doel om deze jongeren een onvergetelijke dag te bezorgen.

Alvast bedankt voor jullie steun en bijdragen!