Veiligheidshesjes Zonnebloem Ravenstein

Jacqueline van der Waarden
van totaal € 900 (100%)

Met dank aan iedereen die een steentje heeft bijgedragen om mijn streefbedrag voor de hesjes bij elkaar te krijgen. Ik ben iedereen ontzettend dankbaar! Alle 100 hesjes zijn inmiddels gedrukt en geleverd. Nu maar hopen dat we in juni mogen gaan fietsen i.v.m. COVID-19. Anders gaan we later in het jaar. Met dank aan Ed van den Berg van Bergam Services Oss die de levering heeft verzorgd en nog eens als bijdrage dikkere en betere hesjes heeft geleverd. Super trots op jullie allemaal!

 

Wij zijn de Zonnebloem afdeling Ravenstein en omstreken (1981). Met een groep van 50 vrijwilligers zetten we ons in om zo’n 115 gasten in onze buurt volop van het leven te kunnen laten genieten. In de dorpskernen Ravenstein, Huisseling, Demen, Dieden, Deursen, Dennenburg, Neerlangel, Keent, Overlangel, Neerloon en Herpen kun je ons vinden. 

Een van de activiteiten die wij graag jaarlijks willen terug laten komen, is onze ludieke fietstocht. Om onze mensen veilig te laten fietsen, willen wij veiligheidshesjes aanschaffen met het logo van de Zonnebloem en onze afdeling erop. Uiteraard zijn de veiligheidshesjes te gebruiken bij alle buitenactiviteiten. Deze veiligheidshesjes kosten geld, geld wat wij willen besteden aan onze deelnemers, om hun een leuke middag, ochtend of avond te bezorgen. Daarom zoeken wij sponsors voor het bekostigen van 100 hesjes. Help jij ons mee om het bedrag van 900 euro in te zamelen? Alle beetjes helpen! Wij, maar zeker al onze deelnemers zullen u hiervoor dankbaar zijn. 

Doneer je via jouw bedrijf, dan kan ik je logo plaatsen op deze website. Stuur je logo naar communicatiezonnebloem@gmail.com 

Neem gerust een kijken op onze website www.zonnebloem.nl/ravenstein  of facebook https://www.facebook.com/dezonnebloemravenstein