Albert Heijn Actie geslaagd: nieuwe Zonnebloemauto komt eraan!

12 september 2018 14:29

AH actie levert meer dan 10.000 euro op!

Het is de Albert Heijn vestigingen gelukt om met de hoelAHoep-actie de benodigde 10.000 euro op te halen voor een spiksplinternieuwe Zonnebloembolide die - zeer waarschijnlijk - in de regio Alphen aan de Rijn komt!

Afgelopen zaterdag werd de actie feestelijk afgesloten met een hoepelestafette. Om 8.00 uur vertrokken de eerste teams richting een volgend filiaal om de gouden hoepel en een cheque door te geven. De laatste twee teams finishten einde middag in het filiaal Sassenheim, om daar met het toestroomde Zonnebloempubliek de laatste 'challenge' te doen: samen, tegelijk hoelahoepen.

Na een korte, onderhoudende toespraak van Rutger Koning - Operational manager Winkelgroep Bollenstreek, ontving Lia Ligthart - voorzitter van de afdeling Zonnebloem Sassenheim, een prachtige cheque ter waarde van € 10.0027,33. Met dit bedrag komt er een Zonnebloemauto extra voor de regio Bollenstreek en Alphen aan de Rijn.

Deze donatie is het resultaat van een wekenlange winkelactie van 19 Albert Heijn filialen in de omgeving van de Bollenstreek. De 'Appie'-klanten kochten hoepels en leverden statiegeldbonnetjes in voor het goede doel: een Zonnebloemauto voor de regio.