Mooie opbrengst 'Maak & Smaak markt' Zorgcentrum Zeist

29 oktober 2018 15:03

Accoladezorg vestiging de Wijngaard uit Zeist heeft met de 'Maak & Smaakmarkt' van zaterdag 6 oktober een prachtig bedrag ingezameld, ter waarde van € 314,15. Dit bedrag is bestemd voor de Zonnebloemafdeling Zeist.

De Maak & Smaakmarkt is onderdeel van een jaarlijks terugkerend publieksevenement van het zorgcentrum. Elk jaar houdt het een dag haar deuren open met een markt. Dit keer stond de markt geheel in het teken van handwerk en lekkernijen. Naast proeverijen, demonstraties en de verkoop van artikelen en producten was ook een kunstenares aanwezig die op de markt portretten maakte.

Aan de slag
Eind vorig jaar mochten de bewoners het goede doel kiezen van de Maak & Smaakmarkt. Unaniem kozen zij voor de Zonnebloem. Door omstandigheden heeft de markt eind 2017 niet kunnen plaatsvinden en werd deze een jaar uitgesteld. Het plezier was er niet minder om. De afgelopen maanden gingen de activiteitenbegeleiders en de bewoners flink aan de slag om van deze editie een succes te maken. Ook de Zonnebloemafdeling Zeist was ter plaatse.

Cheque-overhandiging
Op vrijdag 8 november zullen de bewoners het ingezamelde bedrag overhandigen aan Gerrie Pouwelse, bestuurslid van de Zonnebloemafdeling Zeist. De cheque-overhandiging wordt gecombineerd met de promotie van de Zonnebloemauto. Alle betrokken van de Maak & Smaakmarkt 2018: Bedankt!