Optiekwinkel in actie voor Zonnebloem WIjchen

14 januari 2019 16:10

Specsavers Wijchen is dit jaar een spaaractie gestart voor de lokale Zonnebloemafdeling. Van elk verkocht montuur of hoortoestel legt de winkel een bedrag opzij. Dit doet zij in het kader van de negende spaarronde van Stichting Specsavers Steunt. Een landelijke goede doelenactie van Specsavers Nederland. Naast het landelijke goede doel, dat in 2019 het Oogfonds is, kiest elke winkel een goed doel uit de omgeving. In 2019 is dat dus de Zonnebloem in Wijchen.

Michiel Driessen, directeur van de optiek hoopt met de actie bij te dragen aan het belangrijke werk van lokale initiatieven voor de gemeenschap. "We verheugen ons daarom niet alleen op het sparen voor De Zonnebloem, afdeling Wijchen maar ook op het vergroten van de naamsbekendheid van die organisatie."

Stichting Specsavers Steunt is de Zonnebloem goed gezind. In 2016 was de Zonnebloem het landelijke goede doel. Mede dankzij dit initiatief heeft de Zonnebloem vrijetijdslocaties kunnen toetsen op en adviseren over een betere toegankelijkheid.