Running Team Singelloop haalt € 1783,- op!

07 oktober 2019 08:43

Met een groep collega's een sportieve prestatie leveren én ondertussen ook nog geld ophalen voor een goed doel. Een mooie besteding van de zondagmiddag. 

Het running team van de Singelloop heeft bijna 1800 euro opgehaald voor een mooie vakantie voor collega Marcel en zijn gezin. 

Na maanden van voorbereiding was het dan eindelijk zover. Zonnebloemshirts aan, rugnummers erop gespeld, hardloopschoenen extra goed vastgeknoopt én bij sommigen de muziek standby. Het Zonnebloem Running Team stond te popelen aan de start van de Singelloop en heeft onderweg heel wat regendruppels getrotseerd. Erg vonden ze het niet, want we liepen hard (sommige collega's héél hard) voor een mooie finishtijd, maar bovenal om collega Marcel, z'n vrouw Lilian en zoontje Yago een mooie tijd te bezorgen. En dat is gelukt! 

Begin dit jaar is bij de vrouw van Marcel ALS geconstateerd. "Met deze diagnose is hun toekomst een stuk onzekerder en is genieten van het nú des te belangrijker geworden. Daarom willen we als Zonnebloem Running Team ervoor zorgen dat Marcel en zijn gezin een weekend of midweek in het Hugenpothhuis in Loenen kunnen doorbrengen. Mensen met een fysieke beperking zijn voor ons 'dagelijkse kost', maar we maken een dergelijke situatie nu van dichtbij mee. Hoe mooi is het dan ook om als collega's een sportief gebaar te kunnen maken?"

Lilian houdt een blog bij over haar leven op https://leefalslili.blogspot.com/