Auw!

04 oktober 2019 20:03

Wat is het hartverwarmend te zien dat iedereen zo enthousiast is geweest om mij en mijn Zonnebloem-collega’s te sponseren. Hierdoor kunnen we mijn collega Marcel, zijn vrouw Lilian en hun zoontje een onbezorgde, toegankelijke vakantie aanbieden.

Om de Singelloop te kunnen lopen ben ik op tijd in training gegaan. Ik verwachtte dat het opbouwen van conditie de uitdaging zou zijn. Maar dat ging goed. Helaas heb ik deze week, tijdens de een-na-laatste training, een kuitblessure opgelopen. Hierdoor kan ik niet  gaan rennen zondag. Een bezoek aan de fysio bracht helaas geen oplossing. Behalve het dringend advies niet te gaan rennen. Je begrijpt vast dat ik daar natuurlijk ontzettend van baal. In de eerste plaats omdat er zoveel mensen zijn die me sponseren voor een deelname die ik, jammer genoeg, niet kan waarmaken. En natuurlijk ook omdat ik dit samen met ons Zonnebloem team zou doen. Wat ik wél kan en dus ook ga doen, is ons team, waar Marcel ook in meeloopt, extra hard supporteren vanaf de zijlijn. Soms loopt het niet zoals je wilt. En daar moet ik me dan maar bij neerleggen. 

We hebben met het team, dank zij vele sponsoren, een prachtig bedrag bij elkaar opgehaald. Nu maar liefst € 1783! Een prachtig bedrag en een hart onder de riem voor dit jonge, ongelooflijk sterke, gezin. Lees hier hun verhaal:

https://www.oudersvannu.nl/nieuws/lilian-37-heeft-de-dodelijke-ziekte-als-tot-zijn-vierde-bij-hem-zijn-dat-is-mijn-doel/

Ik vertrouw erop dat het goed is dat je bijdrage blijft staan. Zo niet, dan hoor ik het graag.

Hartelijk bedankt!

Groetjes,

Danielle