Virtuele Margriet voor vakantieschip MPS de Zonnebloem

Dit is de actie van Virtuele Margriet

( Lid van team: Happy Plants, Happy People )

van totaal € 350 (75%)

Happy Plants, Happy People is ons motto. Door middel van onze virtuele Spaanse Margrieten willen wij ervoor zorgen dat mensen een onvergetelijke ervaring beleven op het vakantieschip van de Zonnebloem.

Wij zijn Anneke, Nannyke, Sanne & Sascha, studenten International Development Management aan de University of Applied Sciences Van Hall Larenstein in Velp. Met veel liefde en aandacht brengen wij Spaanse Margrieten groot in de kas op het landgoed Larenstein. Wij hebben echter maar een beperkt aantal planten beschikbaar en daarom hebben wij de actie van de virtuele Spaanse Margriet opgezet. Ons doel is namelijk om een prachtig bedrag op te halen voor het vakantieschip 'MPS de Zonnebloem'. Helpt u mee?

Koop nu uw virtuele Spaanse Margriet vanaf € 5,- en bezorg mensen een fijne vakantie op het schip van de Zonnebloem!

Als bedankje ontvangt u een éénmalige email. Deze email bevat beelden van het groeiproces van onze Spaanse Margrieten die in de kas op landgoed Larenstein groeien.

Elk jaar gaan dan ook ruim 3.000 mensen met ons aangepaste schip mee voor een prachtige meerdaagse vaarvakantie in eigen land of over de grens naar Duitsland en België. MPS de Zonnebloem is de naam van ons volledig aangepaste passagiersschip, voorzien van de benodigde medische voorzieningen zoals tilliften en hoog-laag bedden.Tijdens alle vaarvakanties is de verpleging en verzorging in handen van gediplomeerde vrijwilligers uit de zorg.